Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Győzelemmel zárnák a csoportkört

Győzelemmel zárnák a csoportkört Sport

A lényegi dolgok már eldőltek a női kosárlabda Európa-kupában, a Sepsi–SIC a török Galatasaray felett aratott kettős győzelmével és a svéd Lulea BBK elleni sikerével már bebiztosította helyét a rájátszásban. Az eredménytől függetlenül csoport másodikként végző sepsiszentgyörgyiek ma 19 órától hazai pályán tennék fel az i-re a pontot a svédek ellen.

Hirdetés
Hirdetés

Az előző szezonban a Sepsi–SIC-nek nem sikerült a továbblépés a csoportkörből, de két évvel ezelőtt igen, ezt a bravúrt sikerült megismételni, az utolsó kör eredményétől függetlenül.

– Talán senki sem számított arra, hogy oda-vissza verjük a Galatasarayt, de sikerült a maximumot nyújtanunk ellenük. Svédországban, a Lulea BBK ellen is nyertünk (81–74-re), de nem játszottunk jól, ezért azt akarom, hogy most sokkal jobb formát mutassunk, nem lesz könnyű, de szeretném, ha győzelemmel zárnánk a csoportkört – nyilatkozta tegnapi sajtótájékoztatóján Zoran Mikes vezetőedző.

A Sepsi–SIC klub a ma esti mérkőzésen könyvadományokat gyűjt, amelyekkel a szentpéteri Nikodémusz Idősek Otthona és a sepsiszentgyörgyi Zathureczky Berta Idősek Otthonának lakóit szeretné megörvendeztetni, ezért arra kérik a kosárlabda kedvelőket, hogy vigyenek magukkal hasznos és érdekes könyveket.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük