Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Folytassák, urak!

A Sepsi OSK labdarúgó csapata igazi rangadót játszik vasárnap 17,30 órától az élvonalbeli bajnokság alsóházában. Könnyen előfordulhat, hogy az FC Botosani otthonában elért eredmény döntően befolyásolja majd a 7-8. helyek sorsát, márpedig „onnan” az Európa-konferencialiga 2022-2023-as kiírásának selejtező köréhez nyílna lehetőség, ehhez persze előbb az itthoni selejtezőn kellene majd túl lenni.

Hirdetés
Hirdetés

Mindenképpen motiváló cél az alsóházi rájátszásban a 7-8. helyek egyikének megszerzése. A jelenlegi állás szerint a Bukaresti Rapid, az FC Botosani, a Sepsi OSK és az UTA lesz versenyben a két helyért. Pontpazarlásra nincs sok idő, hiszen még alig 7 forduló van hátra, az alsóházban nem lesznek visszavágók. Emiatt is fontos az FC Botosani otthonában jó eredményt elérni, noha nem ezen az egy mérkőzésen múlik majd a végső helyezés. A Sepsi OSK az alsóházi rájátszásban nem veszített mérkőzést, két győzelem mellett van egy döntetlen, a 9-1-es gólarány kiváló. Hajrá, a jó folytatásért!

Az egyik népszerű sportfogadási iroda nyereményajánlata kiegyensúlyozott, háromesélyes mérkőzést tippel, íme a szorzók: FC Botosani győzelme 2,65, döntetlen 3,05, Sepsi OSK győzelme 2,70. A nap másik (aradi) mérkőzésének szorzói: UTA győzelme 2,30, döntetlen 2,95, Rapid győzelme 3,35.

(bl)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük