Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociprogram a hétvégére

I. liga

Az edzőváltáson átesett Sepsi OSK szombaton 21 órától a jó formában levő Viitorul otthonában mérkőzik a felsőházi rájátszás 8. játéknapján. A Krajovától elszenvedett 1–0-s vereség után újabb megmérettetés következik a szentgyörgyiek számára, akik ezúttal Marin Barbu irányítása alatt rohamozzák az ellenfél kapuját. A dobogóra vágyó Hagi-csapat is vereséggel zárta az előző kört, a bajnokesélyes Kolozsvár vendégeként kaptak ki 3–1-re. Ami a két együttes közti örökmérleget illeti, az eddigi öt találkozón két Sepsi-győzelem, két döntetlen és egy Viitorul siker született. Az alapszakaszban 3–2-re nyert az OSK idegenben, majd a visszavágón gólnélküli döntetlent játszottak egymással, csakúgy, mint legutóbb, a rájátszás 3. fordulójában.

A 8. forduló programja: felsőház: FC Viitorul–Sepsi OSK (szombat, 21 óra), Krajova–FCSB (vasárnap, 21 óra), Astra Giurgiu–Kolozsvári CFR (hétfő, 21 óra); alsóház: Concordia Chiajna–FC Botoșani (ma, 18 óra), Medgyesi Gázmetán–FC Hermannstadt (ma, 21 óra), Dunărea Călărași–Dinamo (szombat, 18 óra), FC Voluntari–Jászvásári Poli (vasárnap, 15 óra).

III. liga

A ranglista harmadik helyét elfoglaló Galaci Oţelul otthonába látogat szombaton 18 órától a KSE, a III. liga 26. fordulójában. A kézdivásárhelyiek kellő önbizalommal vághatnak neki az összecsapásnak, ugyanis a legutóbbi játéknapon 5–2-es csapást mértek a vendég Sporting Lieşti-re, míg a szebb napokat látott Oţelul szabadnapos volt. Az odavágón a galaciak 2–0-ra győztek, de azóta nehéz heteken van túl a Duna-parti együttes. Egy biztos, jó meccsre van kilátás, a helyzeteit jobban kihasználó csapat lehet majd az összecsapás győztese.

A további program: ma Paşcani – Foresta Suceava; szombaton Râmnicu Sărat – Bucovina Rădăuţi, Gloria Buzău – Botoşani II., Ceahlăul Piatra Neamţ – Şomuz Fălticeni, Sănătatea Darabani – CSM Focşani, Sporting Lieşti – Metalul Buzău.

IV. és V. liga

A IV. liga 22. fordulójának programja: szombaton 13 órától Bardoc–Illyefalva, 18 órától Barót–Nagyajta, Zágon–Réty; vasárnap 18 órától Gelence–Csernáton, Papolc–Ozsdola, Szitabodza–Perkő, Kovászna–Bereck.

Az V. liga rájátszásának 3. fordulójában: vasárnap 18 órától Árkos–Szotyor, Hidvég–Zabola.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük