Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Felkészítőn a karatékák

Felkészítőn a karatékák Sport

A Sport-All SC karate szakosztályának leigazolt versenyzői egyhetes felkészítőn vettek részt szeptember első hetében a kommandói ifjúsági szabadidős központban. Az edzések az előírt normák szerint zajlottak, a csapat eredményes felkészülést tudhat maga mögött.

Hirdetés
Hirdetés

„Sportolóink a nyarat felkészüléssel és az esetleges szakmai hiányosságok pótlásával töltötték szabadtéri edzéseken. Jutott idő arra is, ami felett eddig elsiklottunk, mert éppen sürgetett bennünket a versenynaptár. Nincs egyszerű dolgunk nekünk edzőknek, így a koronavírus eredményezte megszorítások közepette” – nyilatkozta lapunknak Vass Hunor szakvezető, aki saját állítása szerint úgy érzi magát, mint egy alkotó, aki gondosan előkészíti alkotásait, csak éppen ki nem állíthatja azokat.

„Bizakodunk, közben pedig igyekszünk fenntartani sportolóink motivációs szintjét, ami a versenyzést és edzéseket illeti. Ezt volt hívatott szolgálni a kommandói felkészítő is” – fűzte hozzá az edző, akitől azt is megtudtuk, hogy folytatni fogják a márciusban abbamaradt foglalkozásokat.

Köszönet illeti a klub támogatóit (Orex, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Maravet, Twins Construct, Comert Ata, Simiro, MCC, Sport Világ), akik ebben a nehéz időszakban is mellettük állnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük