Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Érmeket hoztak

Érmeket hoztak Sport

A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK sportolói egy első, négy harmadik és két ötödik helyezéssel zárták a vasárnap Nagyszebenben megtartott cselgáncs Miado’s Kupa hatodik kiírását. A Veres László irányította sportklub két korosztályban hét dzsúdókáját nevezte a nemzetközi megmérettetésre.

Hirdetés
Hirdetés

Három – U12, U14 és U16 – korosztályban mintegy 700 romániai, valamint moldovai sportoló részvételével tartották meg a kupaversenyt, ahol a Nagy Mózes SK dzsúdókái a tizennégy és tizenhat év alatti kategóriában tették próbára magukat, nem is akárhogyan. Az U14-es korcsoportban a remekül küzdő Kovács Máté (73 kg) nem talált legyőzőre, Zoller Botond (46 kg) harmadik lett, míg Vida Máténak (55 kg) be kellett érnie az ötödik hellyel. Az U16-osok között Tamás Gábor (46 kg), Pál Norbert (50 kg) és Szőcs Norbert (66 kg) a dobogó legalacsonyabb fokára állhatott fel, míg Vaida Zalán (+81 kg) ötödik lett.

Veres László érdeklődésünkre elmondta, hogy tanítványa, a sepsiszentgyörgyi Balogh Hanna az elmúlt hétvégén a zágrábi U18-as Európa-kupán lépett tatamira, ahol sajnos csak egy meccset vívott. A megyeszékhelyi sportolónk péntektől vasárnapig a Bukarestben sorra kerülő U23-as országos bajnokságon lesz érdekelt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük