Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ágyúsok-siker a kupában

Ágyúsok-siker a kupában Sport

Kézdivásárhelyen elkezdődtek a jégkorong Román-kupa küzdelmei, a Háromszéki Ágyúsok csapata pénteken fordulatos meccsen, a győztes gólt fél perccel a mérkőzés vége előtt szerezve győzte le a Bukaresti Steauát.

Kiváló hangulatban, szinte telt ház előtt játszotta a klub történetének első Román-kupa mérkőzését a Háromszéki Ágyúsok a vendég Bukaresti Steaua ellen. A házigazdák az első harmadot elvesztették, azonban a folytatásban – a közönség által hajtva! – háromszor is egyenlítettek, majd a rendes játékidő utolsó percében Gecse Olivér megszerezte a győzelmet jelentő találatot. A győzelem vezéráldozattal is járt, ugyanis egy ütközés következtében Horváth Pál súlyos sérülést szenvedett, felépülése heteket vesz majd igénybe.

Hirdetés
Hirdetés

A narancs-kék mezesek a versenysorozat folytatásában szintén hazai környezetben játszanak a címvédő Brassói Corona és a Gyergyói Hoki Club ellen.

Eredmény: Háromszéki Ágyúsok – Bukaresti Steaua 4–3 (0–1, 2–1, 2–1). Gólszerzők: Ilyés Tamás (21.), Antal Előd (37.), Szergej Pajor (53.), Gecse Olivér (60.), illetve Tivadar Gorbea (3.), Florin Creangă (26., 48.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük