Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Biztató őszi idény

Biztató őszi idény Sport

Az elmúlt hétvégén három helyszínen bonyolították le a 2022/23-as idény férfi és női B-osztályos asztalitenisz-bajnokságának odavágó-sorozatát, amelyben hat háromszéki csapat volt érdekelt. A kézdivásárhelyi Nagy Mózes SK három, a Sepsi ISK két, míg a Baróti VSK egy alakulata állt asztalhoz.

Hirdetés
Hirdetés

A női csapatok Moinești-en küzdöttek a bajnoki pontokért, ahol a céhes városi Nagy Mózes SK és Sepsi ISK egy-egy alakulata tette próbára magát. A Farkas Yvett, Canea-Kocsis Abigél, Balázs Boglárka és Bejan Boglárka alkotta kézdivásárhelyi csapat 4/3-as győzelmi mutatóval a negyedik helyen zárt, míg a megyeszékhelyi sportiskolás alakulat (Tóth Vivien, Raluca Isar, Bende Hanna) hét vereséggel a nyolcadik pozícióban fejezte be az odavágót. A háromszéki rangadó felső-háromszéki diadalt hozott, hiszen a céhes városbeli lányok 3–2-re győzték le a szentgyörgyi pingpongozókat.

A háromszéki fiúcsapatok Besztercén méretkeztek meg, ahol a harmadosztályos pontvadászat 2-es és 4-es csoportjának küzdelmeit rendezték meg. A 2-es jelzésű nyolcasban a Nagy Mózes SK II-es, a Sepsi ISK mellett a Baróti VSK csapata is érdekelt volt. A legjobb eredményt a Bokor Zoltán, Márton Ádám, Urus Kristóf és Jakabos Andor alkotta szentgyörgyi alakulat érte el, miután 5 győzelemmel és 2 vereséggel második lett a csoportban. A kézdivásárhelyiek (Barti Loránd, Finna Gábor, Simon Máté, Incze Levente) 4/3-as mutatóval ötödikként végeztek, míg az erdővidékiek (Bardócz Szilárd, Pethő Mihály, Barta Zsolt, Cocean Valér) egy sikerrel és öt vereséggel a hetedik helyen fejezték be az őszi idényt. A B-osztály 4-es csoportjában a Nagy Mózes SK I (Canea-Kocsis András, Chelmuș Ionuț, Kovács Kristóf, Handra Márk) gárda ötvenszázalékos teljesítménye (3/3-as győzelmi arány) az ötödik helyre volt elegendő.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük