Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bizonyítottak az ifik

Bizonyítottak az ifik Sport

Az elmúlt hétvégén a brassói WePlay klubban bonyolították le az Eye Rackets Ifjúsági Román-kupát, amelyet a Román Fallabda-szövetség a Kovászna Squash SKE-vel partnerségben szervezett meg.

Az országos szintű ifjúsági versenyre 7 kategóriában neveztek be sportolók az ország négy klubjából, az Infinity Bukarest SKE (9 gyerek), a Remat Calarasi SKE (10 gyerek), Transylvanian Tennis & Squash SKE (5 gyerek) és a Kovászna Squash SKE (13 gyerek) is képviseltette magát.

A Kovászna Squash SKE fallabdázói közül Bodor Bence (BU17) második helyen, míg Bodor Balázs (BU11), Dávid Márk (BU15) és Szén Tamás (BU17) harmadik helyen végzett.

Hirdetés
Hirdetés

Minden résztvevő érmet és pólót kapott jutalmul, ráadásul minden kategória első helyezettje egy squash ütővel és fejpánttal gazdagodott, míg a második helyezetteket squash-táskával, a harmadikokat squash-húrral és csuklóvédővel jutalmazták.

A rendezvény főtámogatója az Eye Rackets Románia volt. További támogatók: Squashmag.ro, Metalgroup, E-tron Quattro, AMC Motorsport, LISN Concrete Trans, Remed Bv, Family Praxis és Virág Csanád.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük