Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az ifik első országosa

Az ifik első országosa Sport

Kedden és szerdán Ploieşti-en szerepeltek a KSE U18-as tekései, ahol a szakszövetség által életre hívott országos egyéni és páros bajnokságon vetélkedtek az ország legjobbjaival.

A KSE tekeszakosztályt Tamás Attila, Dávid Erik és Gergely Szabolcs képviselték, akik egyéniben 18., 21. és 22. helyen végeztek, míg a Tamás–Dávid-páros országos ötödik lett.

Hirdetés
Hirdetés

– Ez volt a játékosok első országos versenye, ez magyarázza az idegességből adódó figyelmetlenségeket, amit rutinnal, azaz minél több versenyen való részvétellel lehet legyőzni. Ez az eredményeken is meglátszik, mivel az egyéni után másnapra párosban már feljavult a teljesítményük, itt a későbbi bajnok Petrilai Inter játékosaitól szenvedtek vereséget. Köszönjük a hozzáállást, folytatjuk a felkészülést a jobb eredmények érdekében – nyilatkozta Várdó Olivér szakosztályvezető, aki egyúttal megköszönte az ifi csapat támogatóinak, a Zarah Moden és New Fashion cégeknek.

A kézdivásárhelyi tekepályán ma 17 órától elkezdődik a Székely-kupa kiírás, amelyen hét haladó és öt kezdő csapat méri össze tudását minden hétvégén, egészen április 7-ig. Szombaton és vasárnap 10 és 14.30-tól tekinthetők meg a mérkőzések.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük