Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megérdemelt győzelem

Megérdemelt győzelem Sport

Tizennégy pontot vert rá a vendég Marosvásárhelyi VSK-ra a házigazda KSE szerdán este, a női kosárlabda Nemzeti Liga középszakaszának Sárga csoportjában. Az ezt megelőző mindhárom találkozót a csoportban éllovas marosiak nyerték.

Az amerikai Kayla Mobley fémjelezte hazaiak magabiztos játékkal érdemelték ki a győzelmet. A marosi Robinson pontjaival indult az összecsapás, amelyre Mobley rögtön egy triplával válaszolt, és innentől felváltva vezettek a csapatok, mígnem a negyed utolsó másfél percében csak hazai találatok születtek, így 20–13-mal vezetett a KSE. A második negyedben hengerelt a kék-fehér mezes együttes, a 13. percben már 30–15-öt mutatott az eredményjelző. 23 is volt közte, de a nagyszünetre némiképp lefaragott hátrányából a VSK (49–30).

Hirdetés
Hirdetés

A folytatásban sem kegyelmezett a kézdi csapat, a 25. percben 25 pont volt Debrecziék fórja, és bár a végeredményen kozmetikáztak a vendégek, a lényegen ez nem változtatott. Végeredmény: 75–61 (20–13, 29–17, 15–17, 11–14). KSE: Mobley 41, Debreczi 11, Csurulya 9, Dănălache 9, Holinka 5. Játszott még: Bölöni, Czimbalmos, Istók. Edző: Ljubomir Kolarevic. Bravúrjával a KSE pontszámban utolérte a Bukaresti Rapidot a harmadik helyen, legközelebb pedig február 17-én, vasárnap a Bukaresti Agronomia pályáján játszik.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük