Felhívás!

Astra ellen az OSK

Astra ellen az OSK Sport

A Sepsi OSK az előző két játéknaphoz hasonlóan ismét vasárnap lép pályára, 16.30-tól az Astra Giurgiu vendége lesz az alapszakasz utolsó fordulójában. Kiélezett összecsapásra lesz kilátás, mivel az Astra a felsőházi rájátszásba jutásért küzd, emiatt ugyanebben az időpontban játszanak közvetlen ellenfelei, a Medgyesi Gázmetán és az FC Viitorul is.

Nem feltartott kézzel áll ki vasárnap a Sepsi OSK csapata, még akkor sem, ha ellenfelével ellentétben nincs különösebb tétje számukra ennek a mérkőzésnek, hacsak nem az, hogy növeljék megfelezendő pontjaik számát. A piros-fehérek szeretnék jó teljesítménnyel zárni az alapszakaszt.

A két együttes eddig nyolc alkalommal feszült egymásnak, a Sepsi OSK kétszer tudott győzedelmeskedni két döntetlen mellett. Az őszi odavágón a gyurgyevóiak 3–2-re nyertek, majd pár nap múlva a szentgyörgyiek a Román-kupa nyolcaddöntőjében vettek revánsot, 4–2-re diadalmaskodva.

Labdarúgó I. liga, a 26., utolsó forduló programja: szombaton 14.30-tól FC Voluntari – Nagyszebeni Hermannstadt, 20 órától FCSB – Chindia Târgoviște; vasárnap 16.30-tól Astra Giurgiu – Sepsi OSK, 16.30-tól Medgyesi Gázmetán – Bukaresti Dinamo, 16.30-tól FC Viitorul – Academica Clinceni, 20 órától Krajovai U – Kolozsvári CFR; hétfőn 20 órától FC Botoșani – Jászvásári Poli.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.