Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Bravúros teljesítmény

A Sepsi –SIC ifjúsági 2-es korosztályú kézilabdacsapata hibátlanul zárta az országos kiírás G-csoportját, a fantasztikus formában játszó lányok mind a 12 mérkőzésüket megnyerték, legutóbb a Marosvásárhelyi Pegasust iskolázták le (37–25). Maximum pontszámmal (8) jutottak a bajnokság következő szakaszába, ahol az Érték-csoportban három nagybányai– ISK, Phoenix és Marta – csapattal mérik össze erejüket. A neheze csak ezután következik, viszont a zöld-fehérek bíznak abban, hogy folytatni tudjuk jó sorozatukat, és bejutnak a döntő tornára.

A játékoskeret: Anamaria Cristea, Maria Demeter, Veres Kriszta, Anamaria Grigore, Lavinia Florea, Boros Kriszta, Denisa Pavel, Izabela Gânju, Karina Ghinea, Andra Banu, Andreea Vălean, Riana Bârlă, Török Hanna, Denisa Tronar, Oana Radu.

Mozgó Délután

A Zöld Nap Egyesület partnerségben Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodájával február 26-án, szerdán 17–19 óra között az év első Mozgó Délutánját szervezi meg a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. A mozgást népszerűsítő megmozdulás célja felhívni a figyelmet az egészséges életmódra. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfociklubbal, görgőzni a KSE kerékpárszakosztályával, gyerekjógázni Hodor Enikővel, tae-bózni Tankó Sándor edzővel. A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően gyerekfoglalkozás lesz és megismerhetnek a jelenlévők különböző fajátékokat is.

Jöhet a rájátszás

Hivatalossá vált a jégkorong Erste Liga negyeddöntőinek párosítása, a csütörtök délben megtartott budapesti sajtótájékoztatón a Brassói Corona a Gyergyói HK-t, a debreceni EAC pedig a Csíkszeredai Sportklubot választotta ellenfélnek. A párok a papírforma szerint alakultak ki, minden csapat a középszakaszban leggyengébb helyen végzett ellenfelet tette maga mellé. A 2019–2020-as Erste Liga negyeddöntőinek párosítása: FTC-Telekom–Fehérvári Titánok, Dunaújvárosi Acélbikák–Újpest TE, Brassói Corona–Gyergyó HK, Debreceni EAC–Csíkszeredai Sportklub. Az egyenes kieséses szakaszban – negyeddöntő, elődöntő, döntő – a párharcok négy nyert mérkőzésig tartanak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük