Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A harmadik vereség

A Sepsi Futsal harmadik idénybeli mérkőzésén is vereséget szenvedett, az élvonalbeli futsalbajnokság 3. fordulójában, szombaton 6–0-ra kapott ki Călărași vendégeként. A călărași-i kiszállásra mindössze kilenc játékossal utazott el a sepsiszentgyörgyi alakulat, mivel több játékosának volt aznap nagypályás focimeccse. Emiatt Farkas Attila edző a kezdőötösben két olyan játékost – Pantilea, Ciobotaru – is kénytelen volt pályára küldeni, akik számára ez volt az első hivatalos teremlabdarúgó-mérkőzésük. A gólcsend az 5. percben szakadt meg, Krstic talált be sarkallásból (1–0). A védekezésre összpontosító zöld-fehérek helyzetekig jutottak csak, míg a hazaiak értékesítették is azokat, a 14. percben Krstic duplázott (2–0), majd a 16. percben Jovanovic büntetőből növelte előnyüket (3–0). A szerb játékos a 18. percben újra betalált, beállítva a félidő eredményét (4–0). A fordulás után is a házigazdák akarata érvényesült, Aleksandar (26.) és Vârlan (34.) révén eredményesek voltak, így alakult ki a 6–0-s végeredmény.

– Egy erős csapat ellen léptünk pályára, tartalékos felállásunkat és tapasztalathiányunkat tekintve akár elégedettek is lehetünk ezzel az eredménnyel. Helyzeteket is kidolgoztunk, egy-két gól mi is megérdemeltünk volna – nyilatkozta Farkas Attila edző. Teremlabdarúgó I. liga, 3. forduló: Călărași – Sepsi Futsal 6-0 (4-0), Călărași, városi sportcsarnok. Vezette: Gabriel Stroe és Marian Ivănescu (mindketten Bukarestből). Călărași: Moldovan – Movileanu, Rotaru, Plugaru, Dumitru (cserék: Cinaru, Krstic, Ghiuță, Tomescu, Vârlan, Jovanovic, Aleksandar, Rancic). Edző: Marian Șotârcă. Sepsi Futsal: Kisgyörgy – Pantilea, Incze, Bende, Ciobotaru (cserék: Papp, Boér, Héjja, Ambrus). Edző: Farkas Attila. Gólszerzők: Krstic (5., 14.), Jovanovic (16., 18.), Aleksandar (26.), Vârlan (34.).

A 3. forduló nyitómérkőzésén az újonc Csíkszeredai Imperial Wet háromgólos előnyt elherdálva 4-4-es döntetlenre végzett a vendég Jászvásári Polival szemben. A hátralevő három mérkőzést ma vívják a felek: Resicabánya – Marosvásárhelyi City’us (16 óra), Galaci United – Dévai Autobergamo (18 óra), FK Székelyudvarhely – Temesvári Informatika (20 óra). Ezután újabb két hét szünet következik a bajnokságban, a Sepsi Futsal október elején Resicabányát fogadja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük