Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Fradi ellen a Sepsi OSK

A Fradi ellen a Sepsi OSK Sport

Történelmi edzőmeccsel folytatódik a Sepsi OSK labdarúgócsapatának felkészülése a 2022–2023-as szezonra. Román-kupagyőztes együttesünk ma 18 órától első felkészülési mérkőzését játssza az ausztriai edzőtáborban, mégpedig a magyar bajnoki címvédő Ferencváros ellen.

Mint ismert, a Sepsi OSK az ausztriai Kaprunban folytatja az alapozást, ahol a Cristiano Bergodi vezette szakmai stáb napi két edzést vezényel a keretnek. Négy felkészülési mérkőzés is szerepel a programban, az elsőt ma Kössenben rendezik helyi idő szerint 17 órától a Sztanyiszlav Csercseszov irányította Ferencvárossal, amelynek tagja a kézdiszentkereszti Pászka Lóránd is. A Fradi weboldalán keresztül lehet követni az összecsapást, mindössze annyi a teendő, hogy be kell jelentkezni a meccsjegy.fradi.hu fiókba.

Hirdetés
Hirdetés

Június 24-én a tavalyi lengyel bajnok, az idei pontvadászatban gyengélkedő Legia Warszawa lesz az OSK edzőpartnere, majd június 27-én a friss bolgár ezüstérmes CSZKA Szófiával játszanak, végül június 30-án a német 2. Bundesliga 12. helyén végzett Karlsruher SC ellen lépnek pályára.

A csapat első hivatalos mérkőzése a 2022–2023-as új idényben a július 9-re beütemezett Román Szuperkupa döntőjében lesz, Aradon, ahol a bajnok Kolozsvári CFR-rel csapnak össze. A sepsiszentgyörgyi labdarúgócsapat a Konferencia Liga második selejtezőkörében is érdekelt lesz július 21-én és 28-án, ellenfele az 1. fordulós Olimpija Ljubljana (szlovén) –Differdange (luxemburgi) párharc győztese lesz.

Érkezők: Ion Gheorghe (FC Voluntari), Cosmin Matei (Dinamo), Francisco Junior (Medgyesi Gázmetán), Denis Ciobotariu (Kolozsvári CFR).

Távozók: Boubacar Fofana (szabadon igazolható), Fülöp István (szabadon igazolható), Gabriel Vașvari (Jászvásári Poli), Răzvan Tincu (Jászvásári Poli), Kevin Luckassen (Kayserispor).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük