Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Bayern mindent visz?

A Bayern mindent visz? Sport

Ma 20 órától rendezik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) díjátadó gáláját, amelyen megnevezik az egyes kategóriák legjobbját, illetve immár 12. alkalommal az év legszebb góljáért járó Puskás-díjat is átadják.

Hirdetés
Hirdetés

A FIFA zürichi otthonában sorra kerülő ünnepség a koronavírus-járvány miatt ezúttal vendégek nélkül, virtuálisan zajlik, a programot online lehet majd követni, illetve az m4sport.hu magyar kommentárral élőben közvetíti.

Az Aranycsapat legendás kapitányáról elnevezett elismerés mellett az év legjobb férfi és női futballistáját, valamint kapusát, továbbá a férfi és női csapatot irányító legjobb edzőt díjazzák, kihirdetik mindkét nemnél az év csapatát, illetve gazdára talál a Fair Play-díj és a Szurkolói-díj is. A legnagyobb érdeklődéssel várt elismerés az év legjobb férfi labdarúgójának járó díj, amelyért a Bayern Münchennel triplázó Robert Lewandowski (Bayern München), a tavalyi győztes Lionel Messi (Barcelona) és a 2016-ban és 2017-ben is első Cristiano Ronaldo (Juventus) van versenyben.

A Puskás-díj esetében Szon Hung Min, Luis Suárez és Giorgian De Arrascaet került a szűkített csoportba. Közülük a szurkolói voksok és a szakértői testület véleménye alapján avatnak végső győztest. Tavaly az év góljáért járó Puskás-díjat Zsóri Dániel kapta meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük