Felhívás!

Olguţa Vasilescu: biztosítom Johannis urat, hogy a következő időszakban nagyon látható leszek

Olguţa Vasilescu: biztosítom Johannis urat, hogy a következő időszakban nagyon látható leszek Románia

A Szociáldemokrata Párt (PSD) szóvivőjeként nagyon “látható” lesz a következő időszakban, ígérte Olguţa Vasilescu képviselő, a miniszterelnök tiszteletbeli tanácsadója.

Olguţa Vasilescu arról beszélt hétfő este a parlamentben, hogy Klaus Johannis államfő “semmiképpen nem akarta” őt a szállításügyi minisztériumban látni, de mint a PSD szóvivője és a kormányfő tiszteletbeli szállításügyi tanácsadója “biztosítja” az államfőt, hogy a következő időszakban “nagyon látható” lesz.

Arra a kérdésre, hogy szerinte Johannis jót tett-e neki azzal, hogy nem hagyta jóvá a szállításügyi tárca élére történő kinevezését, Vasilescu azt felelte: “Őszintén nem hinném, hogy az én személyemre gondolt, amikor ezt tette, hanem kizárólag a saját választási kampányára gondolt.”

Lia Olguţa Vasilescu megerősítette, hogy az elkövetkezőkben Viorica Dăncilă miniszterelnök tiszteletbeli tanácsadója, a PSD szóvivője és a képviselőház titkára lesz. A PSD szóvivői posztra Liviu Dragnea pártelnök javasolta, hétfőn pedig a képviselőház titkárának is megválasztották.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások