Felhívás!

Megölték egy Vrancea megyei falu lakói a településükre visszatérő medvét

Megölték egy Vrancea megyei falu lakói a településükre visszatérő medvét Románia

Megöltek szombaton a Vrancea megyei Câmpuri község lakói egy medvét, amelyik aznap rátámadt három helybéli férfira, és egyiküket súlyosan megsebesítette.

A település polgármestere, Ion Vlad az Agerpres hírügynökségnek elmondta, a nagyvad a reggeli órákban hatolt be a községbe, és élelem után kutatva beakadt egy drótkerítésbe. A medvét a helyi állatorvos elaltatta, a csendőrök kiszabadították, majd a mintegy 200 méterre lévő erdőben elengedték. Néhány óra múlva azonban visszatért a településre, ahol rátámadt a megrongálódott drótkerítésen dolgozó három férfira.

“A közelben tartózkodó helybéliek közbeléptek, és megölték a medvét, nem volt más megoldásuk” – jelentette ki a polgármester, aki szerint a nagyvad áldozatainak egyikének állapota válságos.

A Vrancea megyei rendőrség szombati közleményében megerősítette, hogy egy medve aznap súlyosan megsebesített a község területén egy 31 éves férfit, és az állat tetemét is megtalálták az egyik gazdaság közelében. A helyszíni vizsgálatok még tartanak.

Képünk illusztráció.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások