Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Emberölés vádjával állítják bíróság elé Boné Ferencet

Emberölés vádjával állítják bíróság elé Boné Ferencet Románia

Emberölés alapos gyanújával vádat emelt a Kolozs megyei törvényszéki ügyészség a barátnőjét idén májusban meggyilkoló Boné Ferenc ellen – írja a Krónika.

A közvádlók feltárták, hogy a gyilkosság a Tárnica-tó környékén történt: a férfi személygépkocsijában fizikailag bántalmazta a 30 éves Molnár Beátát, akinek halálát fulladás okozta. A bűncselekmény elkövetését követően a holttestet autója csomagtartójába helyezte, majd május 22-én, a Bihar megyei Nagybáród és Báródsomos települések határában, egy bozótos területen megszabadult a holttesttől.

A feltételezett elkövetőt négy nappal később, május 26-án fogták el a nyomozók Nagyváradon, vizsgálati fogságát azóta havonta meghosszabbította a Kolozs megyei törvényszék.

Sajtóinformációk szerint a férfi elfogása után beismerte tettét, kihallgatása során pedig állítólag azt vallotta, hogy nagyon szerette Beátát, és féltékeny volt arra, hogy a nőnek aktív társadalmi élete volt, számos projektben vállalt szerepet.

A nyomozó hatóság kedden, a bűncselekmény elkövetése után közel négy hónappal jelentette be, hogy szeptember 8-án továbbította a bíróságnak a bűnvádi dossziét.

(forrás: Krónika, fotó: videókivágás)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.