Felhívás!

Elszabadultak az indulatok Vajdahunyadon, a rendőrökre támadtak az emberek

Elszabadultak az indulatok Vajdahunyadon, a rendőrökre támadtak az emberek Románia

Elszabadultak az indulatok szombat délután Vajdahunyad egyik negyedében, miután a rendőrök megpróbáltak bevinni az őrsre egy ittas állapotban levő, engedetlenkedő személyt, akinél nem volt saját felelősségre kitöltött nyilatkozat.

A rendőrök éppen Vajdahunyad 7-es számú lakónegyedében járőröztek, hogy ellenőrizzék a kijárási tilalom betartását, amikor találtak egy férfit, aki sem saját felelősségre kitöltött nyilatkozatot, sem személyi igazolványt nem tudott bemutatni, és ittas állapotban volt.

Az indulatok akkor szabadultak el, amikor a férfit megbilincselték, és a rendőrautóhoz vitték, hogy elszállítsák a rendőrőrsre azonosítás céljából. Az illető ellenszegült, szidalmazni kezdte a rendőröket, a rokonai és ismerősi pedig kimentek az utcára, hogy megvédjék.

A felvételeken látható, hogy több tucat feldühödött személy sértegeti és kövekkel dobálja a rendőröket, megpróbálják betörni a rendőrautók szélvédőjét, letörik az autók tükreit.

A rend helyreállítása érdekében a hatóságok figyelmeztető lövéseket is leadtak, azonban hasztalanul. A támadók nagy számára való tekintettel a rendőrök kénytelenek voltak visszavonulni, majd erősítéssel tértek vissza.

A konfliktust végül sikerült elcsitítani, az emberek visszatértek otthonaikba, a helyszínt rendőrök, csendőrök és a különleges egységek biztosítják.

A rendbontók közül kilenc személyt már őrizetbe vettek, akiket hivatalos személy elleni erőszakkal, a közrend megzavarásával, és rongálással vádolnak.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. április 19., 14:17
  ÉRTÉKELÉS: 9

  Nagyon jol csinaltak, nem art nekuk se egy kicsi helyre rakas mert ha tart a suksegallapot azt hiszik, hogy azt csinalnak amit ok akarnak, nekuk van csinalva a suksegallapot, tevednek!!!!!!!

 • User
  Dátum: 2020. április 19., 15:15
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Micsoda szégyen, hogy a rendőrökkel ezt meg lehet tenni. Biztos, hogy ez nem erősíti a rendőrség amúgy is gyenge lábakon álló renoméját. Érdemes megnézni, hogy a rend amerikai őrei hogyan cselekszenek, amikor fenyegetik őket, rongálják az autójukat. És itt? Amikor kényszerítő erőként fegyvert kellene használni, hogy megvédjék magukat, akkor nem teszik, amikor pedig nem kellene lőni, akkor pedig lőnek. Szégyen, gyalázat. Magatokat égetitek le. Védjétek meg magatokat a garázdáktól, de védjétek a tisztességes polgárokat is.

 • User
  Dátum: 2020. április 19., 17:13
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Amig a torveny a bunozot vedi,mit akartok?Amig a rendorok kozul sokan kez a kezbe vannak az alvilagi bandakkal mit akartok?Amikor egy rendor ellen kivizsgalast inditanak O,nyomba keri a nyugdijba vonulasat ,addig mit akartok?Itt sajnos hianyzik a KOLCSONOS TISZTELET!”Nagy az Isten allatkertje es sokan attszoktek”

 • User
  Dátum: 2020. április 19., 21:33
  ÉRTÉKELÉS: 3

  Gyerekek ez meg csak a kezdet. A nep kezdett megbolondulni az otthonulestol. Ez kibirhatatlan ! Nem akarok josolni, de nezzetek meg mi lesz majus 1-jen. Ahogy en a romanokat ismerem, ha ez az otthonunkba kenyszeritett bortonbuntetes nem szunik meg hamarosan, akkor itt belethatatlan dolgok fognak bekovetkezni. Ebbol a virusbol a vegen neplazadas, sot forradalom vagy ne adj Isten, polgarhaboru is kialakulhat. Azok akik ezt igy rendeltek el, nem szamoltak azzal, hogy az emberi turelemnek hatarai is vannak !

 • User
  Dátum: 2020. április 19., 22:07
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Szecselén is nyúzták 1mást a cigányok, este már Bukarestbe volt komolyabb bandaháború a rendőrök szeme láttára!😆😎 A megyében több helyen volt még kissebb csetepaté, sajtónyilvánosság nélkül! Biztos a 2lábú állatok nem livebe csinálták!!!😂🤣
  Pont annyit ér a rendőrség is mint az egészségügy!!!!