Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Álorvosokat vettek őrizetbe Bukarestben

Álorvosokat vettek őrizetbe Bukarestben Románia

Őrizetbe vették egy bukaresti klinika 12, magát orvosnak kiadó alkalmazottját. A gyanúsítottak több idős embert is becsaptak, túlárazott orvosi eszközöket adva el nekik, amelyekre valójában nem is volt szükségük.

Legalább kilenc embert vertek át így. Az áldozatok idős emberek voltak, akiket piacokon, parkokban és az interneten cserkésztek be. Néhányuknak, bár nem szenvedtek súlyos egészségügyi problémáktól, azt tanácsolták, hogy használjanak különböző “csodagépeket” például a légzésük javítására.

Az orvostechnikai eszközöket ráadásul túlárazva értékesítették. Egy normál testlézer például 500 és 1000 lej közötti összegbe kerül, a csalók azonban akár 40 ezer lejt is elkértek érte.

A rendőrség csütörtökön házkutatást tartott a főváros 6. kerületében működő klinikán. 15 embert vittek be kihallgatásra, közülük 12-t őrizetbe vettek, pénteken letartóztatási javaslattal bíróság elé állítják őket. Az okozott kár több mint 150 ezer lejre rúg.

forrás: Digi24.ro

fotó: Gábos Albin

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2022. november 4., 15:37
  ÉRTÉKELÉS: 11

  Hogy lehet klinikát működtetni engedélyek, orvosok, asszisztensek nélkül ?!🤣😎
  Holnap, ha bérelek 1 helyiséget és kiírom klinika!😁 hétfőn minden nagykutya megfutná magát a helyszínen!

 • User
  Dátum: 2022. november 6., 10:52
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Ha csak álorvosok lennének…de van it mindenféle ,ál’…álvállalkozó,álkereskedő,álpap/álpópa,álapáca,álügyvéd,áltanácsadó,álpárkereső,álcsodagyógyító …