Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Művészek a Mikes-birtokon

Művészek a Mikes-birtokon Kultúra

Március 9-én, szerdán 20 órától kezdődik a nagyszabású rendezvény a zabolai Mikes-birtokon, amikor is bemutatják a nagyérdeműnek a Secuiana 4YOUTH új kollekcióját. Az alkotásokat 15, különböző területről érkező személyiségen láthatjuk majd.

Hirdetés
Hirdetés

A Secuiana legújabb férfiruha-kollekcióját három fiatal ruhatervező alkotásai alkotják. Pál Bernadette, Pap Kriszta és Ana-Maria Toma nyerték meg a 4YOUTH ruhatervező pályázatot, amelyet január második felében rendezett a Secuiana készruhagyár. Az alkotások a bemutatót követően a készruhagyár közösségi oldalain is nyilvánosságra kerülnek. A tizenöt ruhadarab közül a legkedveltebb és legkeresettebb modellek tömeggyártásba kerülnek, az őszi-téli kollekciók során piacra dobott ruhacsalád alapjait fogják képezni. A március 9-i rendezvényt a Secuiana Facebook-oldalán élőben közvetítik.

A bemutató rendezvényen tizenöt olyan közismert személyiségen láthatjuk majd az alkotásokat, akik elvállalták a kihívást, miszerint a cég márkanagyköveteivé válnak a közeljövőben. Ők az M Studio Mozgásszínház előadói: Deák Zoltán, Szekrényes László és Veres Nagy Attila, továbbá Ramon Grosos festő, Adrian Nour énekes, Victor Dragan stand-up komikus, Niczuly Roland hálóőr, Marius Popa zenész, Vlad Logigan és Vlad Benescu színészek, Orbán Bara Gabi triál kerékpáros, továbbá Marcel Lovin zenész, Danalízi Vilmos Gergő és Ferencz Szilárd jégkorongozók, Adrian Scrimint balett-táncos, illetve Doru Cătănescu és Teo Ghiță improvizációs színészek. A rendezvény díszvendége Alexandru Tomescu, a műsorvezető pedig Alex Bogdan lesz.

A vezetőség közleményében így fogalmaz: „A Secuiana egy 1968-ban alapított férfiruházati cég, amely jelenleg a megújulás tavaszát éli. Tiszteletben tartva a hagyományokat, a múlt tapasztalataiból építkezve, emelt minőséget képviselve a Secuiana készen áll arra, hogy a márkát magasabb szintre léptesse”.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük