Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet lovasíjászatot tanulni

Lehet lovasíjászatot tanulni Kultúra

Gábor Judit tanítónő, az Alma Mater Alapítvány elnöke és Szalló János helyi tanácsos bejárós tábort szerveznek gyerekeknek és felnőtteknek Kézdiszentkereszten Pászka Lehel lovasíjász irányításával.

Hirdetés
Hirdetés

A tábort 8–14 éves gyerekek és fiatalok számára július 4–8., illetve a 14 év fölöttieknek július 1–3. között szervezik meg, és olyan jelentkezőket várnak, akik szeretnének betekintést nyerni a lovaglás és az íjászat rejtelmeibe. A résztvevők Pászka Lehel irányításával elsajátíthatják a lóval való együttműködést, a ló irányítását, a lovaglást, valamint a baleset elkerüléséhez szükséges esési technikákat, illetve íjászgyakorlaton vehetnek részt. A megszerzett tudáson kívül olyan képességek birtokába kerülhetnek, mint kitartás, figyelem, a félelem leküzdése, bátorság, akarat, irányítás, céltudatosság, fegyelmezettség, megfelelő egyensúlytartás.

Szalló János kifejtette, nem titkolt céljuk az, hogy kimozdítsák az ifjúságot a virtuális világból, és bevezessék a természet adta szépségekbe. Jelentkezni június 20-ig lehet Gábor Judit tanárnőnél (0746.884.884) és Szalló János tanácsosnál (0751.154.074).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük