Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közeleg a Rockkarácsony

Közeleg a Rockkarácsony Kultúra

November 25–26-án rendezik meg Kézdivásárhelyen a Rockkarácsony tizenkettedik kiadását. A For You Klub színpadán két nap alatt nyolc zenekar szórakoztatja a rockzene kedvelőit.

Hirdetés
Hirdetés

A 2013 óta kétnaposra bővült fesztivált szervező Rockkarácsony Egyesület célja teret biztosítani az élő zenének és dalszerzésnek, valamint az így született szerzemények kép- és hanghordozókon történő kiadása. A koncerteket a kézdivásárhelyi Hobby Team Video filmezi minden évben, az elkészült DVD-ket a nyár folyamán élő koncertekkel egybekötve mutatják be.

„A két éve szünet megrendezett Rockkarácsonyra zömében háromszéki zenekarokat hívtunk meg, de magyarországi, brassói, valamint marosvásárhelyi előadók is fellépnek”, osztotta meg lapunkkal dr. Kelemen András, a Rockkarácsony Egyesület elnöke. Pénteken 19 órától a Taking Back July (Kézdivásárhely), a Crescendo Selecta (Paks), a The Crazy Plumbers (Kézdivásárhely), illetve az Arzenál (Brassó), szombaton ugyancsak 19 órától az Old Bumeráng (Kézdivásárhely), a Background (Kovászna–Kézdivásárhely), a ZanZa (Sepsiszentgyörgy) és az Eternis (Marosvásárhely) csap a húrok közé. A rendezvényre idén a belépés díjtalan!

Fotó: Pálfy Sándor

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük