Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégén Polyán ünnepel

Hétvégén Polyán ünnepel Kultúra

Április 30-én és május 1-én rendezik meg a kétnapos kézdiszentkereszti faluünnepet, amely idén a 18. kiadásához érkezett. A rendezvény szombaton 16 órakor kezdődik a sportpályán.

A falunap nyitányaként kézműves tevékenységekkel lehet „melegíteni” majd 17 óra 30 perckor Papp Ági hívja zumbázni a tánckedvelőket. 18.30-kor a Szóró M. Dorina és Gergely Tamás vezette Felsőháromszéki Ifjúsági Fúvószenekar lép színpadra. 20 órától a Bőrönd Ödön Kalandja címet viselő zenés gyermekműsor tekinthető meg a LAU-DO előadásában, majd 21 órától szintén a LAU-DO együttes lép színpadra. Az estet utcabál zárja, zenél a kézdiszentléleki Vargyasi Szabolcs.

Hirdetés
Hirdetés

Vasárnap 10.30-kor a katolikus templomban jubileumi szentmisét tartanak a 25., 30., 40., 50. házassági évfordulójukat ünneplő házaspároknak. 16 órától a kézdiszentkereszti Trefán Leonárd Általános Iskola diákjai adják elő alkalomhoz illő műsorukat az iskola udvarán. 17 órától a kézdiszentkereszti Tisztás Néptáncegyüttes jelentkezik ünnepi előadással. 18 órától Felszegi Annamária énekes koncertezik, 19 órától a Pittyes2es és Gyufa lép színpadra, majd 20.30-kor perctől Csoky-koncert lesz. Az estét 21.30-kor tűzijátékkal zárják a szervezők

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük