Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A mesék világában

A mesék világában Kultúra

Tegnap rajtolt Kézdivásárhelyen a Holnemvolt Székelyföld Mesefesztivál rendezvénysorozata, amelyhez a Vigadó Művelődési Ház is csatlakozott. Az intézmény hétfőtől péntekig számos színes tevékenységgel várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A programokra a belépő 5 lej.

Tegnap 9 órától Zalka Csenge Virág nemzetközi mesemondó szórakoztatta a gyerekeket Tréfás mesék a világ körül című előadásával, a három produkción közel kétszáz gyerek vett részt.

Hirdetés
Hirdetés

A rendezvénysorozat ma 10 órától Rotundu Cojocaru Mirela A fost odată ca niciodată című román nyelvű előadásával folytatódik. Szerdán 10 órától a Vigadó Mozié a szerep, az érdeklődők a Székelyföldi Legendárium első évadát nézhetik meg magyarul, majd 11.30-tól románul.

Csütörtökön 10 és 11.30-tól Szabó Enikő Mesematek című foglalkozására várják a gyerekeket, majd 18 órától ismét a Székelyföldi Legendárium első évada kerül vászonra.

Pénteken 10 órától Szabó Enikő Hol a te birodalmad? című foglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők, majd 12 órától az Égvilág együttes érkezik A medve nem játék című interaktív foglalkozással. 13 és 18 órától pedig a Székelyföldi Legendárium-sorozat Tisza mondája című filmjét mutatják be.
A szervezők az előzetes regisztrációk alapján minden napra közel százötven gyereket várnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük