Felhívás!

Mentőakció menyasszonyi ruhában

Mentőakció menyasszonyi ruhában Külföld

Egy frissen megházasodott amerikai pár éppen az esküvőről tartott hazafelé, amikor egy közúti baleset szemtanúi voltak. Az orvosi asszisztensként dolgozó menyasszony kiszállt az autóból és elsősegélyben részesítette az egyik sérültet. Az esetről készült videó gyorsan népszerűvé vált a közösségi oldalakon.


“Miközben hazafelé tartottunk az esküvőnkről, csupán néhány utcányira a lakásunktól, láttuk, amint egy személyautó belemegy három másikba, amelyek már korábban baleseteztek. Félrehúztunk, és láttuk, hogy az emberek éppen megpróbálnak kihúzni az egyik autóból egy nőt, akinek mély vágás volt a combján. A feleségem kiszállt az autóból és odaszaladt segíteni, én pedig hívtam a 911-et. Rachel a karjaiban tartotta a sérült nőt, beszélt hozzá, és segített neki, amíg a mentősök kiérkeztek” – mesélte Calvin Taylor, a nő férje.

Az asszisztensnő elmondása szerint a sérült nő sebe egészen a csontig hatolt, ezért mindent megtett, hogy eszméletlénél tartsa és megnyugtassa.

“Fantasztikus volt, megmentette az életemet, segített, hogy nyugodt és koncentrált maradjak” – mesélte utólag Tamara, a baleset elszenvedője.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.