Felhívás!

80 napja várja az út szélén halott gazdáját egy kutya Kínában

80 napja várja az út szélén halott gazdáját egy kutya Kínában Külföld

Már nyolcvan napja várja gazdáját egy kutya Kínában – hiába.

A Belső-Mongólia székhelyeként ismert Hohhot városban egy kutya gazdáját elütötte az autó még augusztus 21-én. Az állat azóta sem ment el a helyszínről.

A kutya időnként átkel az úton, de aztán visszatér a helyszínre. Azokkal sem igazán akar kapcsolatba lépni, akik megközelítik. A Weibo kínai közösségi oldalon hozzászólók rendszeresen beszámolnak arról, hogy mi történik a hűséges kutyával. Sokan aggódnak érte.

Egy taxisofőr elmondta, hogy az emberek próbálnak segíteni a pórul járt állaton, ételt is adnak neki, de az mindig elszalad, ha közelednek hozzá.

(Maszol/BBC)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. november 14., 7:09
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Meghogy a kutyanak nincs lelke?! Vajon hany ember tenne ezt meg egy masik embertarsaert?! Pedig a Katekizmus es a Koran is azt tanitja,hogy a kutya egy “dog”.”Ne etesd a dogot,inkabb segitsd embertarsaidat”.Akik a regmult idokben ezt irtak azoknak biztosan nem volt kutyajuk.Mert a kutyanak bizony lelke van,sokkal nagyobb es oszintebb lelke van ,mint az embernek.Es az emberrel ellentetben,neki nincsenek hatso szandekai.A husegerol mar nem is kell irjunk,hiszen az idok soran bebizonyosodott,hogy egyike az emberhez leghusegesebb fajnak.Ezt a kinai kiskutyat pedig csak sajnalni lehet,mert ha visszautasitja az idegenek segitseget ez azt jelenti,hogy annyira hu volt a balesetben elhunyt gazdijahoz,hogy kepes erte eletet is folaldozni. Emberek! Tanulhatnatok ettol a kiskutyatol !

 • User
  Dátum: 2018. november 18., 21:33
  ÉRTÉKELÉS: -3

  A Dálnok tetőn, ha megállsz rögtön négy – hat kutya oldalog oda, mintegy koldulni. Ha feléjük legyintesz, mert rendetlenkedtek, az egyik szabályosan rád támad. Készülj fel, ne érjen meglepetés. Ha nem vagy valamelyik gazdája.

 • User
  Dátum: 2018. november 23., 12:51
  ÉRTÉKELÉS: 3

  O Istenem!Csak el ne usse ot is valamelyik auto.Az szornyu lenne.Szerintem le kellene allitsak a forgalmat es valahogy be kellene fogni,hiszen meg ki tudja valakinek huseges tarsa lehetne az elete hatra levo eveiben.Nagyon sajnalom szegenyt,biztosan erossen kotodott a gazdajahoz.Az allatok igazi tarsak,sose aruljak el azt akit szeretnek.Elszorult a szivem a video lattan,szerintem sokan befogadnak es idovel a lelki serulese is oldodna.En egy bantalmazott kutyat fogadtam orokbe es kozel masfal ev kellett amig elnyertem a szeretet egyszer szinte feladtam,de jo,hogy nem tettem mert most a vilag osszes vagyonaert nem adnam.Gyonyoru lett,oltalmazo,megtanult ugatni ujra es imadom.