Felhívás!

Újabb pályázatot írt ki a Sepsi GAL

A Sepsi GAL Egyesület a helyi pályáztatási folyamatnak megfelelően közzéteszi második pályázati felhívását melynek célja a Helyi Fejlesztési Terv (HFT) célkitűzéseinek megvalósítása. Az űrlapok benyújtásának határideje: november 20.

A Helyi Fejlesztési Tervben található projektcsomag célja, hogy Sepsiszentgyörgy három leromlott városi területén Őrkő, Csíki negyed, Szépmező) csökkentse a mélyszegénységet és a társadalmi kirekesztettség hatásait. A beavatkozás az itt élő lakosság életminőségének javítását, a társadalmi kohézió erősítését, a lakó- és gazdasági környezet fejlesztését és fellendítését szorgalmazza infrastrukturális és az emberi erőforrás fejlesztését célzó intézkedések által.

Figyelembe véve az első kiírási csomag sikerét és a HFT módosításait egyesületünk pályázati kiírást hirdet POR és POCU intézkedések megvalósítására. A kiírás értéke: 1.083.618 euró vagy 5.122.370,6 lej.

Regionális operatív program támogatott beruházásai:

– lakhatási infrastruktúra 3.000.0000 euró;

– az egészségügyi és szociális szolgáltatások infrastruktúrájának a kiépítése 970.000 euró. A kiírás értéke: 3.970.000 euró vagy 18.863.455 lej.

A pályázat benyújtására a GAL Sepsi Egyesület sepsiszentgyörgyi, a Vállalkozói Inkubátorházban működő munkapontján van lehetőség, hétköznapokon 9 és 16 óra között. Pontos cím: Sepsiszentgyörgy, Sajtó utca 4/12, Kovászna megye, postai irányítószám 520064. A dokumentációt személyesen, vagy postai küldeménnyel lehet kézbesíteni. A pályázatokat a kiírásban megjelölt időintervallumban lehet benyújtani, a kézbesítés módjától függetlenül.

Elérhetőségek (részletes tájékoztatásért): gal.sepsi@gmail.com, telefon: 0744 379 002.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.