Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

További segítségre van szüksége

Segítségre van szüksége Tulit Tibornak, annak a csíkszeredai férfinek, aki egy daganat miatt még 2017-ben elvesztette az egyik szemét. Azóta is egyik napról a másikra tengődik, helyzete változatlanul rossz.

Tulit 2017 nyarán egy adománygyűjtést követően jutott hozzá ahhoz a pénzösszeghez, amelynek köszönhetően megoperálták Marosvásárhelyen, és műszemet kapott, amellyel részben pótolni tudta a daganat miatt elveszített szemét. Azóta is jár ellenőrzésre egy marosvásárhelyi klinikára.

Elmondta, nagy gondot okoz számára a megélhetés, hiszen szemének elvesztése óta nem talál munkát. Egy csíkszeredai hajléktalanszállóban él, elég rossz körülmények között. „Én nem ide tartozom, ezen emberek közé” – hozzátette, szeretne onnan elköltözni. Az egyetlen jövedelme a rokkantsági segély, az azonban nagyon kevés, mindössze 375 lej, ebből a mindennapi betevőre is alig futja.

Most embertársai segítségére számít, kilátástalan helyzetében nem tudja, mi máshoz kezdhetne. Az adományokat az alábbi bankszámlára várja:

Tulit Tibor: R077BRDE210SV48552312100

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük