Felhívás!

Székelyföldi Kincskereső

A Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács (SzTT) pályázatot hirdet általános és középiskolás diákok, valamint egyetemisták számára, a 2018. október 1.–2019. április 6. közötti időszakra.

A pályamunkák témája:

  1. Az én falum/városom, pályázat 2–4., 5–8. osztályosoknak: helytörténeti, néprajzi gyűjtés/kutatás 5 fős (4 gyermek és 1 felnőtt) csoportoknak.
  2. Forrás-kincsünk, pályázat 7–11. osztályos diákoknak: helyi/környékbeli vízforrás (ok) feltérképezése és rendbetétele, a munka népszerűsítésére a helyi közösségben.
  3. Székelyföld teleobjektíven keresztül, fotópályázat 5–12. osztályos diákoknak, valamint egyetemistáknak: Székelyföld bemutatása a fényképezőgép objektívjén keresztül, fotó/fotósorozat vagy album formájában.
  4. Székfoglaló játékpályázat 5–12. osztályos diákoknak, valamint egyetemistáknak: Székelyföldhöz vagy a székelységhez kapcsolódó interaktív/digitális játék vagy kvíz online vagy offline formátumban.

A pályázatokat az SzTT címére kell küldeni postán vagy elektronikus formában. Postacím: Székelyföldi Tehetségsegítő Tanács, 520014 Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1A szám, Kovászna megye. E-mail: sztt@tehetsegpont.ro.

A pályázati leírás és bővebb tájékoztatás elérhető a tanács honlapján: www.tehetsegpont.ro/hu. A sikeresen pályázók értékes könyvjutalmat és nyári táborozást nyerhetnek.

A programban való részvétel előfeltétele a szándéknyilatkozat megküldése, melyet e-mail-en az sztt@tehetsegpont.ro címre várunk. A pályamunkák beküldési határideje minden kategóriában: április 6. (beérkezés dátuma).

Minden pályázó diáknak és csapatnak örömteli munkát, eredményes együttműködést kívánunk!

SzTT-közlemény

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.