Felhívás!

Segítség a gyászban

„A gyász nem múlik el. Nem múlik el, csak körbenövi az élet.” Orvos-Tóth Noémi

Szeretettel várjuk mindazokat, akik régebben vagy a közelmúltban veszítették el szeretett hozzátartozójukat a gyászolók sorstárs csoportjába. A sorstársi közösség támogató hatása az egyik legerősebb gyógyító erő. Sokan azt gondolják, csak felerősödik a szomorúság, de éppen ellenkezőleg, a sorstársak között enyhül a fájdalom. A csoportban kialakuló bizalom, együttérzés, megértés légkörében nyíltan lehet beszélni az érzelmekről, az új élethelyzet nehézségeiről, és mintákat lehet kapni arra nézve, hogyan lehet megküzdeni a gyász fájdalmával. De ha valaki csak hallgatni tud fájdalmában, vagy zavarában, az sem baj, a csoport ezt is megértéssel fogadja, ugyanakkor mások érzéseinek, gondolatainak megpillantása segítség lehet számára is.

A részvétel díjtalan.

A találkozások helye: Sepsiszentgyörgy, Gyár utca 41. szám, Barót, Bányász utca 11. szám, a Vállalkozó központ, a Diakónia Keresztyén Alapítvány, Idősgondozó ágazat székhelyén.

Időpontja: kéthetente (szerdán 10 és 12 óra között), az első alkalom 2019. november 20-án lesz, addig is várjuk jelentkezésüket, érdeklődésüket. (Az alkalmak időpontja a csoporttagok igénye szerint változhat.)

Az együttléteket Vetró Bodoni Enikő szociális és mentálhigiénés szakember és Dénes Kinga pszichológus vezeti. Elérhetőségeink: 0731.025.903, 0728.967.211.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.