Felhívás!

PAROHIA REFORMATĂ DALNIC A FINALIZAT IMPLEMENTAREA PROIECTULUI „REABILITARERESTAURARE BISERICA REFORMATĂ DALNIC”

PAROHIA REFORMATĂ DALNIC A FINALIZAT IMPLEMENTAREA PROIECTULUI „REABILITARERESTAURARE BISERICA REFORMATĂ DALNIC” Közérdekű

Parohia Reformată Dalnic, a finalizat implementarea proiectulReabilitare-restaurare Biserica Reformată Dalnic, cod SMIS 119550, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 3.184.767,25 lei, din care 2.707.375,66 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Valoarea nerambursabilă din FEDR este de 2.301.269,31 lei. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Obiectivul general al proiectului este creșterea numărului mediu anual de vizitatori în biserica reformată Dalnic, prin punerea în valoare a obiectivului de patrimoniu, contribuind astfel și la creșterea competitivității arealului.

Rezultatul proiectului este un obiectiv de patrimoniu (Cod LMI: CV-II-m-A-13202.01 – Biserica reformată) restaurat, protejat și conservat.

Realizarea proiectului contribuie la integrarea bisericii reabilitate în circuitul turistic, creșterea accesabilității în biserică a tuturor categoriilor de turiști respectiv promovarea ofertei turistice a Parohiei Reformate Dalnic.

Date de contact beneficiar:
Parohia Reformată Dalnic
Adresa: Regiunea de Dezvoltare Centru, comuna Dalnic, sat Dalnic, Nr. 230
Telefon: 0722 460 505
E-mail:
kmarosi72@gmail.com

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.