Felhívás!

Kész a Bányász utca

Kész a Bányász utca Kovászna megye

Leaszfaltozták a baróti Bányász utcát, és mivel korábban, a városi tanácsüléseken felvetődött, hogy korszerűsítésével egy időben forgalmirend-módosításra is sor kerül a környéken, érdeklődtünk, ez mikor történne meg.
Szakács László alpolgármestertől megtudtuk, „egyelőre még nincs semmi konkrétum leszögezve”, de a módosításokat a szabályok szerint előbb jóvá kell hagynia a közlekedésrendészetnek, utána pedig a helyi tanács elé terjesztik, ennek is el kell fogadnia a változtatásokat. A terv az, hogy a Rózsa utcát kifelé, a December 1. utca felé egyenirányúvá teszik, itt jelenleg ugyanis egy sávban autók parkolnak, a maradék helyen két autó nem fér el egymás mellett. A most felújított Bányász utcában kétirányú maradna a forgalom, a Piac utcában pedig egyirányú kifelé, ahogy jelenleg is van, ám lehet, hogy az végig egyenirányúvá válna, egészen a 131-es megyei útig, nemcsak a December 1. utcával való találkozásáig.
A gépjárművek elszaporodása miatt az utóbbi időben Baróton is egyre gyakrabban okoz fejtörést a sofőröknek a parkolás, és különösen a szerdai piacnapon gyakran közlekedési káosz is kialakul, amikor éppen a December 1. és a Piac utcák vannak zsúfolásig tele autókkal. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. szeptember 12., 7:01
    ÉRTÉKELÉS: 1

    a Banyasz utcaban jelenleg ossze vissza allnak a leparkalot autok,szlalomozni kell koztuk,a foto Olgi elott meg megallnak a Stop tabla alatt,nem lehet toluk rendesen besorolni!
    Minel hamarabb egyiranyu forgalmat kell letesiteni mert nehez kozlekedni,kaosz van neha.