Röviden

Álláshirdetés

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala az 1999/188-as törvény alapján versenyvizsgát hirdet a következő általános köztisztviselői állás betöltésére: felügyelő (I), asszisztens szakmai fokozat a humánerőforrás-irodába.

A versenyvizsgán való részvétel sajátos feltételei:

– tanulmányok szintje: licencoklevéllel lezárt egyetemi végzettség, illetve hosszú távú felsőfokú végzettség.

– a végzettségnek megfelelő szakrégiség: 1 év.

Jelentkezni a Hivatalos Közlönyben megjelent hirdetéstől számított 20 napon belül lehet Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalában, a humánerőforrás-irodában (telefon 0267.361.974, 132-es belső). A jelentkezéshez szükséges iratokról és a versenyvizsgára vonatkozó könyvészetről bővebb tájékoztatás a www.kezdi.ro honlapon is elérhető.

A versenyvizsga 2019. július 5-én 10 órakor lesz a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal gyűléstermében. A versenyvizsgán résztvevők 2019. június 27-ig tehetik le iratcsomóikat a polgármesteri hivatal 2-es számú irodájába.

 

Közérdekű hirdetés parkolóhelyek kiadására

2019. június 20-án (csütörtök) 15.30-tól Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala nyilvános árverésre bocsát szabadon maradt parkolóhelyeket, 1-től 63-as számig (összesen 63 szabad parkolóhely) a Rózsa II. zónában. Az érdekelteket a polgármesteri hivatal tanácstermébe várják. A jelentkezési iratcsomók benyújthatók 2019. június 19-én, szerdán 15 óráig a polgármesteri hivatal iktatójába.

A következő iratok szükségesek: típuskérés (beszerezhető a városrendészeti irodától), személyazonossági igazolvány másolata, lakás tulajdonjogát bizonyító irat másolata, a személygépkocsi járműigazolványának másolata, a helyi adóhivatal által kiállított bizonylat, a személygépkocsi használati jogát bizonyító irat másolata (pl. leasing-szerződés) – esettől függően fogyatékossági fokozatba való besorolást igazoló bizonylat – esettől függően nyugdíjszelvény másolat férjnek és feleségnek – esettől függően. Információ igényelhető a városrendészeti irodától (202-es iroda) vagy a 0730.600.284-es telefonszámon.

Hozzászólások