Felhívás!

Évzáró kiadvány

Évzáró kiadvány

Megjelent a Zöld Nap Egyesület negyedik és egyben a 2017-es évet záró újságja. Az egyesület természetjárás, környezetvédelem, önkéntesség, továbbképzési lehetőségek, oktatási programok, különféle táborok, interkulturalitás, egészséges életmód témaköröket felölelő kiadványa negyedévenként jelenik meg.

A lapszámban elsőként Derzsi Eszter személyében megismerhetjük az évszak önkéntesét. Ezt követően tájékozódhatunk az egyesület őszi évadjának gazdag tevékenységeiről, éspedig az egyre nagyobb sikernek örvendő 24 órás szaladásról, az Isabel Fernandez által beindított spanyol társalgási klub mozzanatairól, a török nemzeti est, a Mozgó Délután, a borvizeinket népszerűsítő, valamint a Lettországban lezajlott kilenc napos továbbképzésről.
Továbbá olvashatunk a reformáció 500. évfordulójára szervezett faültetési akcióról, a csernátoni csapatépítő tréning eseményeiről, a Kollár-Mécs hegymászó páros beszámolójáról, valamint Haykuhi Harutyunyan előadásában az örmény nők a társadalomban bemutatójáról és az Önkéntes Kupán szerzett rangos díjról.
Végül pedig betekintést nyerhetünk a legaktívabb önkéntesek, tagok jutalmazásába (az évzáró közgyűlés alkalmával) és az év végi számadásba is. A ZNE köszöni szépen Biró Leventének a szerkesztői, valamint minden kedves közreműködőnek az áldozatos munkát, amivel az év során segítették. <<

Hozzászólások