Felhívás!

Addig mérem, míg egyforma lesz!

Nem szeretek szembenézni a valósággal, de ha felborul a rend körülöttem, akkor megteszem. Vagy akarom, vagy nem, ez a beszéd nálam, és nem a köztes megoldás, de olykor mégis engedek, mert a szívem a szeretteim felé húz.

Mit tehetnék, mérlegelek, hiszen számomra nagyon fontos a család, sőt, olykor érzelmeim rabjává válok, amit senki nem ért, mert nem látja a bennem rejtőző örökös szeretetre vágyást. Mindenki csak a magabiztos megjelenésem adta szikárságot és egyszavúságot látja bennem, holott nem mind arany, ami fénylik, szerintem soha nem fogok betelni szeretettel. Épp ezért szeretem a szépet, a jót, a helyeset, de sajnos nem mindig tudok helyesen dönteni, mert valahol elbaltázom a sok vacakolással. De nem adom fel soha, és ezért, ha későre is, de legtöbbször sikerre viszem céljaimat.

Az vagy, amit eszel és teszel. Számomra örök érvényű igazság, a „bort iszik, vizet prédikál” embereket messziről kerülöm és a „holnap, holnap majd megteszem, ma még játszom, iszom, eszem” távol áll tőlem. 

A kritikákat csak olyan embertársaimtól fogadom el, akik „letettek valamit az asztalra”. Imádok nagyokat enni, inni, mulatni, ha az időm megengedi, ha nem, akkor is, hisz én is azt tartom, mint mindenki más, hogy „kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni majd az unokáknak”.

Apropó, unokák, szeretek „lábnyomokat hagyni magam után”, hadd legyen büszke rám a család, ha pedig elbaltázom és „felhőkbe festett kép volt minden álmom”, akkor a sikertelenségemről írok egy sikertörténetet, mert mindenki tudja, mennyire kreatív vagyok, ha magamról van szó. Nem hiába van jó ízlésem. Ha megjelenek a porondon, leesik az álla mindenkinek. „Szép is vagyok, jó is vagyok, éppen hozzád való vagyok” módjára élem az életem, az emberi kapcsolatok és a pozitív gondolkodásmód végigkíséri minden lépésem. Soha nem hozok olyan döntést, hogy készakarva kikészítsek valakit, legfeljebb azt éneklem a szomszédomnak, hogy: „Költözz el, kérlek, költözz el!”

Világosan és direkt módon közlök dolgokat, de nem szeretem, ha tükröt tartanak elém, és látom a tévedéseimet, mert igazából azok segítenek engem a mérlegelésben, és az Isten adta csillagjegyemben való eligazodásban.

Csákány Zsuzsanna

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.