Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kivédett tizenegyes, piros lap, csupán a győzelem maradt el

Kivédett tizenegyes, piros lap, csupán a győzelem maradt el Sport

Szombaton a labdarúgó III. Liga alsóházának harmadik játéknapján az 5. csoportban a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán leikszelt a Brassói SR Municipal csapatával.

Az első lehetőség a házigazdák előtt adódott a 3. percben, amikor Gergely erőtlen lövését a brassói kapus gond nélkül megfogta. A 6. percben a vendégek kapitánya, Stoian fejese ment mellé, majd Gergely beadását csípte el Baila. A 10. percben Sroder Robert játékvezető kezezésért ítélt 11-est az SR javára, ám Tudoran lövését Albert szögletre hárította.

A folytatásban a brassóiak többet tartózkodtak a házigazdák térfelén és egy gólhelzetet is összehoztak a 15. percben, amikor Lemac lövését öklözte ki a KSE hálóőre.

A KSE megrázta magát a félidő második részében, ám a 26. percben a bal szélen felrohanó Botorok beadására nem érkezett senki, egy perccel később meg Gajdó távoli lövését tolta szögletre Baila.

A pálya kezdett a vendégek kapuja felé billenni, a mérkőzés első gólját mégis a brassói alakulat szerezte: a 43. percben Tudoran szlalomozott a KSE védői között, majd Albert hálójába lőtte a labdát (0–1).

A házigazdák válasza nem késett, a 45. percben egy szabadrúgást követően Gergely fejesgóllal egenlített (1–1).

A második játékrész első gólhelyzetére negyedórát kellett várni, ekkor Gergely közeli lövése ment kapu fölé. Innentől felváltva veszélyeztetett a két csapat, előbb Fábián (62. perc), majd a túloldalon Lemac (63) lövése ment kapu fölé. Miután a védőket állva hagyó Botorok lövését hárította a kapus, Lemac lőtt gólt egy gyors ellentámadás végén, ám a játékvezető lest ítélt. Ez volt a brassói támadó utolsó helyzete, ugyanis a 74. percben begyűjtötte második sárga lapját, ezért a mérkőzés végét a játékoslejáró széléről nézte.

Az emberelőnybe jutott kézdiek próbálták a maguk javára billenteni a mérleg nyelvét. A 81. percben a házigazdák egy emberként kértek 11-est, miután Turcut a brassói védő a földre teperte, de a bíró a játék folytatása mellett döntött. A mérkőzés utolsó, talán legnagyobb gólhelyzete ugyanazon Turcu nevéhez fűződik, ám a kék-fehérek csatára a 88. percben Gergely beadását a kapu torkából löte mellé.

Maradt a döntetlen, a KSE a következő fordulóban a Sepsi OSK farmcsapatát látja vendégül.

III. Liga, 5. csoport, alsóház, 3. forduló

Kézdivásárhelyi SE – Brassói SR Municipal 1–1 (1–1)

Góllövők: Gergely (45. perc), illetve Tudoran (43).

KSE: Albert – Bînță, Cîrstian, Ketesdi, Botorok, Agafiței, Albu, Fábián, Gergely, Gajdó, Zöld. Cserék: Bunduc, Bandi, Perényi, Turcu, Veres, Keresztély, Demeter, Dobos, Fülöp. Edző: Călin Moldovan.

Brassói SR Municipal: Baila, Sterian, Gödri, Stoian, Popa, Iordache, Dedu, Danciu, Gombos, Tudoran, Lemac. Cserék: Liam, Renta, Rachisan, Cenk, Dima, Burcea, Crețu, Pătrașcu, Popa. Edző: Ioan Naghi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2024. április 14., 16:48
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Azonkívül ,hogy az edző végig ,,bömböli” a mérkőzést egyéb semmi említésre méltó nem volt a KSE játékában . Gyenge játék , gyenge csapat .