Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lesiklásban jeleskedtek

Lesiklásban jeleskedtek Sport

A sepsiszentgyörgyi Sport-All Ski Team síszakosztálya pénteken a SkiGyimes sípályán rendezte meg a Hargita Megyei Síbajnokság első fordulóját, a Sport-All Kupát. Népes mezőny tette tiszteletét a viadalon, összesen 156 gyerek állt starthoz hat különböző korosztályban.

A nagyon jó állapotú pályán Borszék, Maroshévíz, Gyergyószentmiklós, Csíkszereda két-két csapattal képviseltette magát, de a Bocz Attila és Bajkó Levente Attila edzők által felkészített sepsiszentgyörgyiek is kitettek magukért. A szentgyörgyi csapat színeiben Bíró Maja (2006-2007-es korosztály) második, Florea Csanád (2010-2011) harmadik, Boricean Denisa (1999-2001) negyedik, Finta Szilárd ötödik, Rápolti Erhárd (2002-2003) hatodik, Kala Örs (2009-2008) pedig a kilencedik helyen zárta a viadalt.
Január 20-án Borszéken tartják a 2. fordulót, Borvíz-kupa néven, majd 27-én a Bucsinon rendezik a 3. fordulót képező Bogdán-kupát. „Köszönet a SkiGyimes pálya munkaközösségének, az Alpinsport Egyesület síbíróinak, akik segítettek a szervezésben, a szülőknek, akik elkísérték a csapatot, valamint a támogatóknak” – közölte Bocz Attila edző. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük