Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jött és nyert Temesvár

Jött és nyert Temesvár Sport

Második eséllyel indult, ennek megfelelően sima vereséget szenvedett pénteken a Sepsi Futsal az élvonalbeli teremlabdarúgó-bajnokság 6. fordulójában. Az idegenlégiósokkal teletűzdelt vendég Temesvári Informatika 6-0-s győzelemmel távozott a Szabó Kati Sportcsarnokból.

Az előző bajnokság bronzérmesének rutinos játékosai azonnal nekiestek a megilletődött hazaiaknak, Simic már a 38. másodpercben megszerezte a vezetést. A folytatásban is érvényesült a vendégfölény, a sepsiszentgyörgyi védelem szinte minden megingását kihasználva szünetre már 5-0-s vezetést dolgoztak ki. A második félidőben összehangoltabban védekeztek a zöld–fehérek, mindössze egy gólt engedélyezve a bánságiaknak, akik Simic és Ilaş 2–2, valamint Lupu és Valadares egy–egy góljával nyertek 6-0-ra.

Sepsi Futsal: Kisgyörgy – Bende, Papp Cs., Pulugor I., Pulugor Zs. (Papp L., Zoltáni, Czintos, In­cze, Ciobotaru, Veress, Ambrus, Jakab, Ghinea). Edző: Farkas Attila. Temesvári Informatika: Voin – Rakic, Simic, Oliveira, Valadares (Iancu, Lupu, Ilaş, Ivaşcu, Rupa, Andre Luiz).

Egy eredmény a fordulóból: Jászvásár–City’us 13-2. Tegnap játszották le a Csíkszereda–Resicabánya találkozót. A további program: ma 18.30-tól Galaci United–Dunărea Călăraşi, csütörtökön 18 órától Dévai Autobergamo–FK Székelyudvarhely. A rangsort Déva vezeti 15 ponttal, a pontnélküli Sepsi Futsal a 9. helyen áll. 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük