Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A fedett részen dolgoznak

A fedett részen dolgoznak Sport

Gőzerővel dolgoznak a sepsiszentgyörgyi stadion bővítésén, felújításán, hogy minél rövidebb időn belül hazaköltözhessen a Sepsi OSK labdarúgócsapat. Kertész Dávid abban bízik, hogy a hónap végéig már megtehetik az előkészületeket a pálya hitelesítésére.   

Tizenkét konténert leszállítottak, a gyártó cég emberei már dolgoznak ezek helyükre rögzítésén, tájékoztatott Kertész Dávid, a Sepsi OSK alelnöke. Érdeklődésünkre elmondta, ebből kilencet az erdő felőli részen helyeznek el, két szerkezetet a Stadion utca felőli részre, és úgy tervezik, egyet átalakítanak majd öltözővé a gyerekek számára. A gyártónak még le kell szállítania a konténereket a tévé- és rádiókommentátoroknak, valamint újságíróknak, illetve a sajtókonferencia-terem és a vendégöltöző kialakításához szükséges elemeket is.

Folyamatban van a térfigyelő kamerák felszerelése, de még fel kell újítani a kerítéseket, és el kell különíteni egy részt, ahol a televíziók képviselői elvégezhetik a mérkőzések utáni villáminterjúkat. „Most már lassan-lassan a végére érünk. Úgy vélem, egy-két hét múlva hívhatjuk a labdarúgóliga képviselőit, hogy előkészítsük a hitelesítésre a pályát”, nyilatkozta bizakodóan Kertész Dávid. <

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük