Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bővül az OCV15 műsora

Bővül az OCV15 műsora Kultúra

A 4 For Dance és a Carla’s Dreams is fellép a 15. születésnapját ünneplő Observatorul de Covasna megyei román napilap OCV15 nevű ünnepi rendezvényén. A Goran Bregović nevével fémjelzett akcióra június közepén kerül sor.
A Carla’s Dreams napjaink legkedveltebb zenekara Romániában. A különleges projekt a Moldovai Köztársaságból indulva hódította meg a közönséget. A Szent György Napok 2017. évi kiadásának egyik legkiemelkedőbb pillanata a mindig maszkban játszó banda basszusgitárosának bejelentése volt, miszerint ő magyar nemzetiségű. „…Magyar vagyok, székely vagyok, és ez a város az enyém. Barátaim, családtagjaim vannak itt” – hangzott a meglepő bejelentés az ország legmenőbb román zenekarának tagjától.
A 4 For Dance 2004-ben alakult azzal a céllal, hogy az általuk nagy tiszteletben tartott magyar néptánc autentikus elemeit virtuóz ritmusjátékkal tegyék még izgalmasabbá, s így egy önálló stílust hozzanak létre. A csapat több mint 40 országban lépett fel, az UNESCO védnöksége alatt zajló montreali Dance World Cup táncvilágkupán pedig világbajnoki címet szerzett.
A rendezvényre 1500 jegy már elkelt. A kedvezményes jegyek még április 15-ig megvásárolhatóak (kivételt képeznek a Diamond Ring-belépők, amelyek már csak teljes áron kaphatóak). Április 15-étől a jegyárak a következők lesznek: C-kategória (álló jegy) – 80 lej, B-kategória (ülőhelyes jegy) – 115 lej, valamint az A-kategória (Diamond Ring, állóhelyes VIP-jegy közvetlenül a színpad előtt) – 200 lej. Je­gye­ket online az entertix.ro és a myticket.ro oldalakon, valamint személyesen Sepsiszentgyörgyön, az Observatorul de Covasna szerkesztőségében és a kulturális szervezőirodában lehet vásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük