Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új bajnokság indul a másodosztályban

Új bajnokság indul a másodosztályban Sport

Kedden a szakági szövetség székházában kisorsolták a teremlabdarúgó II. liga rájátszásának programját. Az élvonalba jutásért zajló felsőházi rájátszásban két székelyföldi csapat, a Kézdivásárhelyi SE és a Gyergyóremetei Kereszthegy érdekelt. Ugyanakkor az U19-es bajnokság folytatásáról is döntöttek.

Hirdetés
Hirdetés

A jövő év január 25-én kezdődő felsőházi rájátszásban az alapszakasz hat legjobb együttese, a Kézdivásárhelyi SE, a Gyergyóremetei Kereszthegy, a Dévai West, illetve a Luceafărul Buzău, a Jászvásári Poli és a Ceahlăul Piatra Neamţ küzd meg egymással, míg a Korondi Junior, a Gyergyószentmiklósi Inter, a Marosvásárhelyi VSK és a Fortius Buzău az alsóházban játszik. Az oda-vissza alapon zajló rájátszás végén az első helyezett feljut az élvonalba, a második pedig osztályozóra jogosult.

A nyitóforduló programja, felsőház, 1–6. hely (január 25.): Luceafărul Buzău–Kézdivásárhelyi SE, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț–Gyergyóremetei Kereszthegy, Futsal Poli Iași–Dévai West.

Az U19-es Elit Ligában a KSE az 1. csoportba került, a Bukovina Vicov, Galaci United, Ceahlăul Piatra Neamț és Viitorul 08 Verneşti társaságában. A február 1-jei első körben a kézdiek Verneştit fogadják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük