Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Teremlabdarúgás – I. liga

A jóval erősebb kerettel rendelkező Temesvári Informatika sima sikert ért el a vendég Marosvásárhelyi City’us felett a teremlabdarúgó I. liga 18. fordulójának zárómérkőzésén. A második helyre előlépő bánságiak 5-2-es vereséget mértek a két alapemberét – Mimi Stoica és Csoma Alpár – nélkülöző címvédőre. Mint ismeretes, ebben a körben idénybeli első győzelmét aratta a Kézdivásárhelyi SE futsalcsapata, amely fennállása során először tudott diadalmaskodni Sepsiszentgyörgyön. A kék-fehérek ezt megelőzően csak egyszer tudták legyűrni a zöld-fehér mezeseket, 2015. október 30-án, hazai pályán 8-1-re nyertek ellenük.

A hétfői háromszéki rangadón a kézdivásárhelyiek Gáll Attila triplájával és Căşineanu góljával 4-2 arányban kerekedtek a Sepsi FC fölé. A sérült Kanyó és az eltiltott Ţicalo hiánya nagyon érződött a sepsiszentgyörgyiek játékán, akik Pavel és Incze találataival tudtak válaszolni a kézdi gólokra, de ez kevésnek bizonyult. Az immár 4 pontos KSE továbbra is a rangsor utolsó, 11. helyét foglalja el, pontegyenlőségben a Kolozsvári Clujanával, de gyengébb gólaránnyal. A Sepsi FC egyelőre tartja nyolcadik helyét, mivel három egységgel többet gyűjtött, mint a mögötte álló Resicabánya, de, hogy biztosak legyenek a rájátszásban, mindenképp győzniük kell a március 12-i resicai kiszálláson. Az alapszakasz ranglistáját a 38 pontos Galaci United vezeti, 2. Temesvár 36, 3. Udvarhely 35.

A 18. forduló összes eredménye: Kolozsvár–Galac 1-4, Călărași–Resicabánya 6-2, Jászvásár–Székelyudvarhely 1-11, Sepsi FC–KSE 2-4, Temesvár–Marosvásárhely 5-2. Déva állt. Hétvégén a Román-kupa negyeddöntőit rendezik, a bajnokság február 25–26-án folytatódik, amikor a Sepsi FC Székelyudvarhelyre látogat, míg a KSE február 27-én a Temesvári Informatikát látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük