Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sikeres futónap

Sikeres futónap Sport

A baróti, halmozottan sérült gyerekek és fiatalok nappali foglalkoztatását ellátó Laura Ház idén immár harmadik alkalommal szervezte meg a Fogadjuk, kibírod elnevezésű futónapját.
Ennek célja nem csak az volt, hogy adományokat gyűjtsenek a ház fenntartásához, hanem az is, hogy felhívják a figyelmet az egészséges, sportos életmódra, erősítsék az erdővidékiekben az összetartozás érzését. Így aztán aki nem lehetett jelen vasárnap Baróton, az iskola sportpályáján, az akár Sepsiszentgyörgyön, Kolozsváron vagy Budapesten is lefuthatta az előzetesen bevállalt távot, mely minél hosszabbra sikeredett, annál több adományt jelentett.
– Rendezvényünk ezúttal is sikeres volt, köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult megszervezéséhez, de azoknak is, akik szaladtak a Laura Házért, és akik adományaikkal támogattak. Számunkra ez nagy segítséget jelent. Idén a Laura Házért 160-an futottak csak Baróton, 25-en Sepsiszentgyörgyön, tízen Budapesten, de Kolozsváron is megmozdultak értünk – mondta Cseresznyés Emília, a Laura Ház vezetője. A rendezvény védnökségét ezúttal is Dimény János, a baróti líceum nyugalmazott igazgatója vállalta. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük