Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szoros a mezőny

A Krajova nyerte a FCSB elleni rangadót az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, mint­egy utolsó tisztelgésként a klub legendás alakja, a vasárnap 62 éves korában elhunyt Ilie Balaci előtt.

A Krajova Maxima 8-as mezszámú játékosáról a szurkolók a találkozó 8. percében emlékeztek meg, pár másodperccel azután, hogy a fővárosiak vezetést szereztek Kelic öngólja révén. Innen álltak fel és fordítottak Devis Mangia tanítványai, Koljic és Fedele góljaival biztosították be a győzelmet, amelyet a nagy példakép, a „Szőke Csoda” emlékének ajánlottak, aki egyébként csütörtökön még meglátogatta a csapatot.
Győzelmükkel az oltyánok be­előzték a rangsorban az ugyanannyi pontot gyűjtött, de gyengébb gólaránnyal rendelkező Sepsi OSK-t, amely Jovanovic, Mensah és Tandia találataival talán kevéssé remélt, de maximálisan megérdemelt diadalt aratott a Fekete-tenger partján. A sepsiszentgyörgyi klub tegnap elkezdte a jegyértékesítést a vasárnap 21 órától kezdődő Kolozsvári CFR elleni hazai mérkőzésre. Jegyek válthatók ma és holnap 10–12 óra és 15–17 óra között, valamint online a www.eventim.ro honlapon is.
A 12. forduló eredményei: Voluntari – Chiajna 4–0, Kolozsvári CFR – Jászvásári Poli 1–0, Hermannstadt – Astra Girugiu 0–2, Viitorul – Sepsi OSK 2–3, Medgyesi Gámetán – FC Botoşani 1–2, Krajova–FCSB 2–1. A Dinamo–Călăraşi közti összecsapás tegnapi lapzártánk után kezdődött. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük