Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sevilla–Inter döntő lesz

Sevilla–Inter döntő lesz Sport

Az Internazionale lesz a Sevilla ellenfele az Európa-liga döntőjében, miután a milánói csapat 5–0-ra nyert a Sahtar Donyeck ellen a sorozat Németországban zajló végjátékának második elődöntőjében. A finálét pénteken játsszák Kölnben.

A düsseldorfi meccsen Lautaro Martínez és Romelu Lukaku duplázott, az Inter második gólját Danilo D’Ambrosio szerezte, az ötgólos siker új EL-rekordnak számít az elődöntőben. Az Inter 111 gólnál jár az idényben, ami új klubrekordnak számít.

Hirdetés
Hirdetés

Ezt megelőzően az ötszörös győztes (három El, két UEFA-kupa) Sevilla 2–1-re nyert a gyenge helyzetkihasználással bíró Manchester Uniteddal szemben. A február óta immár 20 mérkőzéses veretlenségi sorozatot maga mögött tudó spanyol együttes ezzel megőrizte hibátlan mérlegét (6/6) a második számú európai kupasorozatban játszott elődöntőiben, és 2016 után újra készülhet a fináléra.

UEFA Európa Liga, elődöntő Internazionale–Sahtar Doneck 5–0 (1–0), korábban: Sevilla FC–Manchester United 2–1 (1–1). A döntőben (augusztus 21., péntek): 22.00 Sevilla–Inter (Köln, RheinEnergieStadion).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük