Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Középpályás érkezett

Két távozóról is hírt adott nemrég a Sepsi OSK labdarúgócsapata, Daniel Celea és Diaz Grassano Tomas is elköszönt a szentgyörgyiektől, mindketten a szintén élvonalbeli Chindia Târgoviște gárdájához kerültek kölcsönbe egy évre. Közben új középpályással erősödött a csapat.

Kedden véglegessé vált, hogy a guineai Boubacar Fofana csatlakozik a Sepsi OSK-hoz. A 30 esztendős védekező középpályás egy évre kötelezte el magát, egy év hosszabbítási opcióval. Legutóbb a Medgyesi Gázmetán játékosa volt, de korábban a portugál Moreirense, C.D. Nacional, Tondela, Gondomar, valamint a szaúd-arábiai Al-Ettifaq és Al-Khaleej együttesekben is szerepelt, illetve 18 alkalommal játszott Guinea válogatottjában.

Hirdetés
Hirdetés

Celea és Diaz az OSK hatodik és hetedik távozója a nyáron Stefan Velev (Cserno More), Yasin Hamid (Nyíregyháza), Fejér Csongor Béla (Nyíregyháza), Alexandru Greab (FC Arges) és Hrvgoje Barisic (Tuzla City) után. Ami az ellentétes oldalt, azaz az érkezőket illeti: Vlad Mitrea a belga Lokerentől, Bryan Nouvier a lengyel Rakowtól, Adnan Aganovics a ciprusi AEL Limasszoltól, Jesus Fernandez a Kolozsvári CFR-től, Florin Purece a lengyel Termalicától, a görög Panajotisz Delijannidisz pedig az OFI Krétától érkezett.

Leo Grozavu legénysége szombaton 18 órától az ezüstérmes U Craiovát fogadja a 2020/2021-es bajnoki idény nyitányán.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük