Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Megvan az első győzelem

Lehengerlő győzelmet aratott a román női kosárlabda-válogatott Finnországban, az Európa-bajnoki selejtezők 3. fordulójában. Románia első diadalát érte el a sorozatban, 80-59-re legyűrve a továbbra is nyeretlen finneket. A Helsinkiben lejátszott találkozón végig a trikolórok vezettek, így Dragan Petricevics vezetőedző a keret mind a 12 tagját parkettre küldte. A válogatott legjobbja a dupla-duplához közel álló Ashley Walker volt (17 pont, 9 lepattanó), de a Sepsi-SIC két kiválósága, Annemarie Gödri-Părău (16 pont) és Ancuţa Stoenescu (10/6 pont) is odatette magát. Románia legközelebb szerdán, Szlovéniában mérkőzik.

Harminchetedszer álltak asztalhoz

Szombaton a nagybaconi Konsza Samu Általános Iskola sporttermében rendezték meg a pingpong Bacon-kupát, amin a település amatőr asztaliteniszezői vettek részt. A harminchetedik alkalommal meghirdetett küzdelemsorozaton három korosztályban tizenheten vettek részt. A torna legidősebb versenyzője a 68 esztendős Dimény János, míg a legfiatalabbja a 17 éves Bardocz Csaba volt. Eredmények: 30 év alatt: 1. Oláh Mihály, 2. Nagy Kusztos Vilmos, 3. Bardocz Csaba; 30–50 év közöttiek: 1. Veres István, 2. Bartha Sámuel, 3. Bardocz Attila; 50 év fölött: Szabó Gábor, 2. Incze Béla, 3, Peszternák László.

A kupa szervezői köszönik az iskola vezetőségének a verseny megszervezéséhez nyújtott segítséget.

Önkormányzatisok pingpongoznak

Kézdivásárhely önkormányzatának sportirodája és a Dobolyi Aladár Asztalitenisz Egyesület március 2-án szervezi meg a Székelyföldi Önkormányzatok Asztalitenisz Bajnokságát polgármesterek, tanácsosok és önkormányzati alkalmazottak számára. Jelentkezni a 0754.646.744-es és a 0743.474.535-ös telefonszámokon lehet február 23-ig.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük