Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Pingpongverseny a sportcsarnokban

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület partnerségben az önkormányzat sportirodájával november 28-án, hétfőn 16 órától a Kicsid Gábor Sportcsarnokban amatőr sportolók számára asztalitenisz-bajnokságot szervez. Benevezni az ingyenes eseményre 15:30-tól a helyszínen lehet. A résztvevőknek kötelező sportcipőt és pingpongütőt vinniük.

Döntetlen a Petrolullal

A Sepsi OSK élvonalbeli labdarúgó csapata szerdán kora délután edzőmérkőzést játszott a szintén élvonalbeli Petrolul Ploiesti csapatával. A mérkőzésre a sepsiszentgyörgyi Városi (régi) stadionban került sor, valószínűleg a Sepsi Aréna gyepének a megkímélése okán. Eredmény: 2-2 (2-1). Gólszerzők: Varga Roland (20. perc) és Achahbar (37. p.), illetve Cebotaru (22) és Dumitriu (88). A mérkőzés közönség nélkül zajlott. A Sepsi OSK-nak bő egy hónap alatt ez volt a harmadik mérkőzése a Petrolullal: a Betano Románia Kupában, október 20-án, Ploiestien 3–1-re, az 1. Ligában (SzuperLiga) november 11-én 2–0-ra győzött a háromszéki csapat. A Sepsi OSK igyekszik aktívan, jó erőpróbákkal tartani a játékformáját, hiszen a katari világbajnokság okán kiírt vakáció után, december elején Aradon az UTÁ-val lesz fontos bajnoki mérkőzése, december 6-án pedig a Román Kupa csoportkörének csoportgyőzelme a tét a Sepsi Arénában, az FC Voluntari ellen. (bl)

Újból törölhetik a Kínai Nagydíjat

A Formula–1 az ősszel hozta nyilvánosságra a jövő évi versenynaptárát, amelyben rekordot jelentő 24 futam szerepelt, ám könnyen lehet, hogy csak 23 versenyt rendeznek meg – ami amúgy szintén rekordot jelentene. A naptárban negyedik versenyként szereplő Kínai Nagydíj megrendezése kérdéses, az ázsiai országban ugyanis továbbra is igen szigorú szabályozások érvényesek a koronavírus-járvány miatt, így a beutazás is igencsak nehézkes. A „száguldó cirkusz” 2019 óta nem járt Kínában.

Katari vébé

Újabb nagyágyúk mutatkoznak be a világbajnokságon:

12.00 Svájc–Kamerun (TVR 1, M4 Sport)

15.00 Uruguay–Dél-Korea (TVR 1, M4 Sport)

18.00 Portugália–Ghána (TVR 1, M4 Sport)

21.00 Brazília–Szerbia (TVR 1, M4 Sport)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük