Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Röviden

Hétközi forduló a B-csoportban

A Román-kupabeli elődöntős szereplés után ma hazai pályán folytatja a bajnokságot a Kézdivásárhelyi SE női kosárlabdacsapata, amely 18 órától Alexandriát látja vendégül a Kicsid Gábor Sportcsarnokban, a Nemzeti Liga alsóházának 9. fordulójában. Farkas Alpár tanítványai a rájátszásban már egyszer összemérték erejüket a Teleorman megyeiekkel, januárban 65–51-re nyertek ellenük. Erre ma is jó esélyük van, látványos mérkőzésre van kilátás.

Dobogóközelben a fallabdázók

Az elmúlt hétvégén szervezték meg a bukaresti Infinity squash klubban az országos felnőtt bajnokságot. A fallabdaversenyre összesen 57 játékos nevezett be az ország különböző városaiból, a megyeszékhelyi Kovászna Squash SKE-t két játékos képviselte a férfi B-divízióban, és egy a férfi A-divízióban. Szilágyi-Nagy Sándor negyedikként végzett az A-divízióban, míg a B-kategóriában Anghelina Tiberiu 6., Cozlovschi Andrei pedig 13. helyen zárt. Az országos körverseny következő fordulójának a temesvári Hellios klub ad otthont, március 20–22. között.

Hétfőn rangadóznak

A Román Labdarúgó-szövetség (FRF) közzétette a teremlabdarúgó Román-kupa negyeddöntőinek időpontját. A négy összecsapást február 22. és 25. között rendezik. Ennek értelmében a Kézdivásárhelyi SE és FK Székelyudvarhely közötti székely rangadót jövő hétfőn 18 órától rendezik a Kicsid Gábor Sportcsarnokban. Teremlabdarúgó Román-kupa, negyeddöntő: szombaton 16 órától: Galaci United–Csíkszeredai Imperial Wet, vasárnap 15 órától: Kolozsvári Clujana–Dévai Autobergamo, hétfőn 18 órától: Kézdivásárhelyi SE–FK Székelyudvarhely, kedden 18 órától: Temesvári Informatica–Dunărea Călărași.

Meglepetésmeccsek a nyolcaddöntőben

A milánói Giuseppe Meazza Arénában és az észak-londoni Tottenham Hotspur Stadionban rendeznek ma mérkőzéseket a BL nyolcaddöntőjében. Az ellenfelek korábban nem játszottak egymás ellen. Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés: Atalanta – Valencia (22 óra, Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Spíler2), Tottenham Hotspur – RB Leipzig (22 óra, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, M4 Sport).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük